Köp och underhåll Goodyeardäck

Rich text

Hitta dina Goodyeardäck hos din Point S-återförsäljare

Däckföretaget Goodyear grundades av Frank Seiberling 1898 i USA och har idag nått över 120 års erfarenhet av däck med hög prestanda. Goodyear tillverkar olika typer av däck, både sommardäck och vinterdäck för personbilar, lastbilar, motorcyklar, SUV med flera. De har såväl sommar som vinterdäck. Tack vare utmärkt prestanda rankas varumärket mycket högt och det rekommenderas av experter över hela världen. Detta i sin tur bidrar till ökad global varumärkeskännedom för Goodyear som varumärke. Ännu starkare blir denna kännedom då Goodyear är officiell partner för det tyska fotbollslaget FC Bayern München.

Varumärkets många år av erfarenhet gör Goodyear till en av världens största däcktillverkare med 69 000 anställda och 48 fabriker i totalt 22 länder. Tillsammans med amerikanska och internationella dotterbolag utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar Goodyear däck för de flesta fordon. Tack vare Goodyears starka position på marknaden monteras de idag som standarddäck av många biltillverkare. 

Du kan lita på kvalitén när du köper däck från Goodyear. Goodyears forskare och ingenjörer arbetar väldigt hårt med forsknings- och marknadsanalyser för att identifiera trender och implementera ny teknik för nästa generation av produkter. Goodyear eftersträvar alltid att erbjuda sina kunder de bästa däcken för maximal körupplevelse, komfort och säkerhet. 

 

Var köper jag Goodyeardäck?

Letar du efter Goodyeardäck? Ta kontakt med din närmaste Point S-verkstad för att se vilka Goodyeardäck som bassar bäst på din bil. Våra experter hjälper dig att montera dina nya däck