Point S- service: från däckservice till fordonsunderhåll

Lita på Point S-experterna och låt dem ta hand om dina däck och din bil!

Hos de flesta Point S-återförsäljare erbjuds en hel del däcktjänster som däckbyte, hjulinställning, däckbalansering och kontroll av lufttryck. Vissa av våra verkstäder erbjuder även våra kunder olika typer av fordonstjänster och bilservice. För mer information, läs nedan om däckservice och fordonsunderhåll hos din Point S-återförsäljare.

Rich text

Däckförsäljning och däckservice

Som däckåterförsäljare hjälper experterna på Point S dig att hitta de mest lämpliga däcken för dig och dina behov. Även efter däckmontering erbjuder vi en rad däcktjänster för att behålla och förlänga däckens livslängd

Tjänster för underhåll av din bil

Point S är expert på däck men vissa av våra verkstäder erbjuder även en mängd andra olika tjänster för att ge dig alla förutsättningar att på ett så säkert sätt som möjligt hålla dig kvar på vägen. På dessa servicecenter erbjuder vi dig ett sortiment av förebyggande underhåll för din bil. Det är praktiskt och tidsbesparande att se över din bil när en ändå finns hos oss i samband med däckbyte eller i ett annat ärende. Oavsett om det är för att byta olja i ditt fordon eller utföra nödvändigt bromsunderhåll utbildas vår personal för att uppfylla de mest strikta kraven för att utföra dessa tjänster. 

Däckservice och underhåll av lastbilar och traktorer 

Point S hjälper dig med alla typer av däck, oavsett vilket fordon det gäller. Några av våra Point S-återförsäljare erbjuder inte bara däck och underhåll till personbilar, utan även till fordon som lastbilar och jordbruksfordon. Läs mer om våra tjänster för dessa fordon nedan.

Hitta din Point S-verkstad
Närmast dig
Rich text

KÖPA SOMMAR- OCH VINTERDÄCK

Våra Point S-mekaniker hjälper dig att hitta de däck som bäst passar dina behov, oavsett om du vill köpa nya sommar- eller vinterdäck. Dessutom erbjuder vi alla däcktjänster för att underhålla och förlänga livslängden på dina däck: balansering, montering på din bil, kontroll av lufttryck och, vid behov, däckreparationer.

 

DÄCK FÖR LASTBILAR, JORDBRUKSMASKINER OCH INDUSTRI 

Point S tar hand om dina däck oavsett vilket fordon du har! De flesta av våra Point-verkstäder erbjuder även däck och tillbehör för kommersiella fordon som lastbilar, jordbruksmaskiner och industri.