Montering och underhåll av dina Michelin-däck

Rich text

Våra Point S-centra distribuerar Michelin-däck och erbjuder ett stort utbud för alla fordon: personbilar, stadsjeepar, skåpbilar och andra!

Våra experter står till ditt förfogande för att ge dig råd och hjälpa dig att hitta ditt perfekta Michelin-däck efter ditt körbeteende och ditt fordon.

 

Underhåll av dina Michelin-däck: tryck, justering och andra!

Har ditt fordon Michelin-däck? För att maximera däckens prestanda så länge som möjligt rekommenderar våra Point S-experter att du underhåller dem regelbundet. I själva verket är däck den enda komponenten mellan ditt fordon och marken och det är därför som det är viktigt att kontrollera dem regelbundet.

  • Uppblåsning och tryck: korrekt uppblåsta däck kan spara upp till 20% bränsle. Denna grundläggande operation bör göras oftare av motorcyklist!
  • Reparation: Vi inspekterar ditt lätta däck och reparerar det om möjligt. Att reparera ditt bildäck är faktiskt ofta den mest ekonomiska lösningen beroende på typ av punktering.
  • Balansering och inriktning: Point S-center är utrustade med den senaste fordonsutrustningen för hjulinriktning och hjulbalansering.

 

Michelin över hela världen

Michelin är världsledande inom däck och sätter teknisk innovation i centrum för dess utveckling.

Michelin: s kallelse är att bidra till utvecklingen av rörlighet genom att utöva dess värderingar: respekt för kunder, respekt för människor, respekt för aktieägare, respekt för miljön, respekt för fakta. Michelin-däck är en referens för alla typer av fordon: motorcyklar, skåpbilar, personbilar. Förare kan dra nytta av Michelin: s permanenta innovationer!

Michelin har alltid strävat efter att förstå bilförarens behov. Klimatförändringar är till exempel ett verkligt bekymmer för konsumenter som vill beväpna sig mot dessa klimatrisker. Därför lanserade Michelin en stor innovation, Michelin CrossClimate-däcket.

För de mest sportiga förarna är strukturen och skulpturen på Michelin Pilot Sport 2-däcket baserad direkt på F1-tekniken.

 

Var kan jag köpa Michelin-däck?

Vill du ha Michelin-däck monterade? Hitta ditt närmaste Point S-center och Vänta inte med att boka tid!