Köp & bibehåll Bridgestonedäck

Rich text

Bridgestone är ett däckföretag som grundades i Japan 1931. Bridgestone har många fabriker världen över och närvaro i fler än 150 länder. Företaget sysselsätter ca. 140 000 personer vilket gör Bridgestone till en av de största däcktillverkarna. Företaget tillverkar däck för personbilar, SUV, lätta lastbilar, lastbilar, motorcyklar, jordbruksfordon, bussar flygplan med flera. 
Att välja däck från Bridgestone innebär också ett val av säkerhet då det är vad företaget prioriterar högst. Flera av de större biltillverkarna som Porsche, Ferrari, Aston Martin, BMW, Audi och Mercedes Benz väljer däck från Bridgestone som standarddäck vid nytillverkning av bilar. 
Sedan 2014 och fram till 2024 är Bridgestone officiell samarbetspartner för de olympiska spelen. 

 

Om Bridgestone i Europa, Mellanöstern och Afrika

Bridgestone är idag världens största däcktillverkare. Under nästan 90 år har de haft människors förtroende att kunna leverera produkter när det behöver gå så snabbt och smidigt som möjligt utan några avbrott. Det är lika sant än idag och betyder att Bridgestone är att lita på när det gäller som mest: där fordonet möter vägen. De är briljanta kemister, ingenjörer och datavetenskapare med några av Europas mest avancerade fabriker, världsslående teknologi och som ledare till R&D investeringar. Bridgestone är kompromisslöst fokuserat på att ge verkliga lösningar på de verkliga problemen som förare dagligen ställs inför på vägen. "Vi håller dom på vägen oavsett vad."

Bridgestone har uppdaterat sitt sortiment och introducerat viktiga innovationer som Turanza T005, Weather Control A005 och Blizzak LM001 EVO, baserat på fem grundläggande faktorer:

  • Sätt slutkonsumenten och dess behov i mitten. Till exempel var fler än 25 000 personer inblandade i utvecklingen av Turanza T005 för att förstå den verkliga förarens förväntningar och utmaningar.
  • Konkurrenskraftigt när det gäller EU-märkning och test utförda av oberoende institutioner (TÜV SÜD).
  • Absoluta premiumprodukter, framförallt i dimensioner > 17".
  • Förenkling av sortimentet för att göra produkten mer lättillgänglig.
  • Reselösningen: Introducerar DriveGuard-tekniken på huvudprodukterna. En lösning som tillåter föraren att köra i 80 km med en punktering.

 

Var kan jag köpa Bridgestonedäck?

Vill du ha Bridgestonedäck monterade? Hitta din närmste Point S-återförsäljare och vänta inte med att boka tid!