Köp och underhåll Nokiandäck

Rich text

Nokians viktigaste information

Nokian Tyres plc grundades 1988 och deras bas 1898 med Suomen Gummitehdas Oy foundation ("Rubber facotry of Finland"). Med sin kompetens och innovation garanterar Nokian däck dig en säker och avkopplande resa.

 

Point S och Nokians samarbete

Point S och Nokian har ett historiskt kommersiellt samarbete på flera marknader. Det internationella samarbetet har stärkts de senaste åren för att till slut bli ett världsomfattande partnerskap. Det gemensamma målet är att utveckla samarbetet vidare genom att utnyttja förhandlingsförmågan hos varje Point S-återförsäljare och garantera en långsiktig lönsamhet. 

 

Nokian däck

Nokian utvecklar högkvalitativa däck för bilar, SUV och lastbilar. Som skandinavisk tillverkare är Nokians vinterdäck mycket innovativa och tillåter förare att njuta av en säker körning på våra vintervägar. Med över 100 vinterdäcks-tester har Nokian blivit kända för bland annat däck som Nokian Hakkapelitta. Nokian utvecklar även sommardäck för att matcha de europeiska och nordiska behoven. 
Nokian pressar alltid sina gränser för att svara upp till återleverantörernas krav för att i sin tur garantera alla olika typer av fordons säkerhet. De erbjuder ett brett sortiment för varje fordonstyp:

  • Däck för SUV / 4x4
  • Däck för VAN
  • Däck för lastbilar

 

Inköp eller underhåll av Nokiandäck hos din Point S-återförsäljare

Letar du efter Nokiandäck? Kontakta din närmaste Point S-återförsäljare och vänta inte med att boka ett möte för att få dina nya däck monterade av våra experter.