Köp och underhåll Firestonedäck

Rich text

Montering och underhåll av dina Firestonedäck

Våra Point S-återförsäljare distribuerar Firestonedäck och erbjuder ett brett utbud för i stort sätt alla fordon som personbilar, SUV, skåpbilar med flera.
Våra experter finns för dig för att hjälpa dig att hitta ditt ideala Firestonedäck utifrån ditt körbeteende och ditt fordon.

 

Om Firestone

Firestones sortiment av däck bygger på ett arv av styrka och tillförlitlighet som sträcker sig över 100 år. Det ikoniska varumärket är också känt för sitt musikaliska arv som fortsätter idag med Firestone LIVE, en serie autentiska levande musikupplevelser som utövas tillsammans av musiker och musikälskare. Firestone blev, år 1988, en del av Bridgestone Corporation, ett världsledande företag ett när det gäller däck och gummi.

 

Firestonedäck för alla fordon

Firestone har nyligen lanserat sex nya däck - mycket konkurrenskraftiga och helt nya för sin produktkategori. Tack vare fortsatta investeringar firar Firestone med ett modernt och komplett erbjudande, vilket garanterar hög prestanda och utmärkt produkt för pengarna. Sortimentet har skapats och utökats varje år för att tillgodose alla europeiska förares behov. 
Tre av dessa produkter representerar utbudet och visades på den internationella mässan i Ginevra:

Roadhawk erbjuder det bästa våtgreppet, för vilket det har fått A-klassificering på EU-däckmärkningen. Roadhawk har utformats för att erbjuda varaktig prestanda över tiden och har verkligen visat sig vara det bästa däcket i kategorin även med slitna däck (20 000 km). Däcket har också visat sig ha det bästa greppet vid kraftiga inbromsningar.

Multiseason, året-runt-däck, är lämpligt oavsett säsong och körförhållanden. Med detta däck behöver du som förare inte bli överraskad av plötsliga klimatförändringar! Däcket ger bekvämligheter och möjligheten att spara pengar genom att det kan användas året runt.

Winterhawk erbjuder förare bra balansering och väghållning: funktioner som är nödvändiga för att upprätthålla kontrollen över körningen på snö.

 

Var kan man köpa Firestonedäck?

Vill du ha Firestonedäck monterade? Hitta din närmaste Point S-återförsäljare och vänta inte med att boka tid!